Gecertificeerd TIG lasser (141)

Ben jij een gecertificeerd TIG lasser (111/141)? Kun je omgaan met verschillende werkzaamheden, ben je secuur en voer je de werkzaamheden overeenkomstig de kwaliteits-, arbo-, en veiligheidsnormen uit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als TIG lasser (141) pas je verschillende lastechnieken toe op zowel kleinere en grotere werkstukken. Voorafgaand aan het lassen voer je een voorbewerking uit door middel van slijpen, zagen van materialen en lasnaden die je daarna definitief last. Het uitvoeren van opdrachten en instructies ben jij bekend mee, al of niet tijdens een werkbespreking. In samenwerking met een pijpfitter neem je het werk door en samen zorgen jullie voor de aanwezigheid van de benodigde materialen en gereedschappen. Je draagt zorg aan je apparatuur zoals laspitten, lastangen, kabels, stekkers, argontoortsen en afstandsbedieningen. Dit alles doe je uiteraard veilig en verantwoord naar instructie van je leidinggevende.

Wie ben jij?

– Je beschikt over 1 – 5 jaar ervaring als lasser

– Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B

– Je bent in het bezit van een VCA-certificaat

– Je bent in het bezit van verschillende TIG (111/141) certificaten met de bijbehorende doorstempellijsten

– Je werkt veilig, secuur en zelfstandig

Wat bieden wij jou?

– Een professionele functie binnen een leuk en hecht team

– Een dynamische, prettige werkomgeving

– Learning on the job

– Cursus- en doorgroeimogelijkheden

Waar ga jij werken?

De regio Rotterdam staat bekend als de havenstad en de stad van de petrochemie. Met meer dan 120 petrochemische bedrijven wordt het ook wel een petrochemisch cluster genoemd. Deze bedrijven zijn belangrijk voor de Nederlandse energievoorziening. Daarom is het belangrijk dat Rotterdam de verwerking van olie en gas zo goed mogelijk verricht met de juiste professionals.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie!

Solliciteer op deze functie!

Wij proberen dan zo snel mogelijk contact met u op te nemen.


    Up load je CV hier

    Blijft op de hoogte van onze nieuwsbrief